GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά από έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πήρε εξιτήριο

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ χτύπησε σοβαρά στην πλάτη του, όταν γλίστρησε στη μπανιέρα του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα...


Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ χτύπησε σοβαρά στην πλάτη του, όταν γλίστρησε στη μπανιέρα του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
«Έπεσα και χτύπησα, απλά δεν κατάλαβα την σοβαρότητα της κατάστασης από την αρχή», είχε αναφέρει για όσα του συνέβησαν. Μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Τζάνειο, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και ξεκίνησε φυσιοθεραπείες για την αποκατάσταση της κίνησης των ποδιών και των χεριών του.
Τώρα έχει επιστέψει σπίτι του, μετά από έξι ολόκληρες εβδομάδες. Η χαρά του ήταν μεγάλη και θέλησε να την μοιραστεί με όλο τον κόσμο που τον στήριξε στην περιπέτεια της υγείας του. Για το λόγο αυτό έδωσε το δικό του μήνυμα μέσα από το Facebook, προς τους διαδικτυακούς του φίλους.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Ύστερα από 6 εβδομάδες στα νοσοκομεία, επιτέλους είμαι σπίτι. Ακόμα βέβαια έχω πολύ δρόμο άλλες 6 εβδομάδες, θα περάσει που θα πάει».
Η κατάστασή του μπορεί να έχει βελτιωθεί πολύ, όμως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά στο δεξί πόδι του, για να αποκατασταθεί πλήρως και να μπορεί να κινηθεί όπως πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση