GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Σήμερα μπορεί να καθοριστεί το πλαίσιο για μια συνολική συμφωνία - ΒΙΝΤΕΟ

«Όλοι γνωρίζουμε ότι πλέον μιλάμε για μια ουσιαστική πρόοδο που έχει γίνει στην Ελλάδα», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομ...


«Όλοι γνωρίζουμε ότι πλέον μιλάμε για μια ουσιαστική πρόοδο που έχει γίνει στην Ελλάδα», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στο Eurogroup, σχολιάζοντας την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

«Οι μεταρρυθμίσεις που ψηφίστηκαν χθες είναι σημαντικά τμήματα μιας βασικής μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που θα βοηθήσει την Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη» και πρόσθεσε ότι πλέον η συζήτηση για την συμφωνία θα πρέπει να κινηθεί σε δύο άξονες. Ο πρώτος άξονας έχει να κάνει με τα εφεδρικά μέτρα και ο δεύτερος με το χρέος, επισημαίνοντας ότι «βρισκόμαστε στην απαρχή μίας τέτοιας συζήτησης».   

Παράλληλα, ο κ. Μοσκοβισί συμπλήρωσε: «Σήμερα θα θέσουμε το πλαίσιο έτσι ώστε να μπορέσουμε να οδηγηθούμε σε μία γενική συμφωνία, όπως επιθυμεί η Ε.Ε. και η Ελλάδα». 

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση