GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Θα αλλάξουμε το φορολογικό σύστημα

Για την αλλαγή του φορολογικού τοπίου μέσω της αλλαγής του φορολογικού συστήματος δεσμεύτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπ...


Για την αλλαγή του φορολογικού τοπίου μέσω της αλλαγής του φορολογικού συστήματος δεσμεύτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για την ικανότητα του κόμματός του να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα.

"Θα αλλάξουμε το φορολογικό σύστημα. Θα γίνει σταδιακή αποκλιμάκωση των φορολογικών συντελεστών με λιγότερες κλίμακες και προσαρμογή των φορολογικών συντελεστών ανάλογα με την πραγματική απόδοση της ελληνικής οικονομίας.

Το πρόγραμμά μας επεξεργάζεται αυτή τη στιγμή. Στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τους βασικούς άξονες του προγραμματικού μας λόγου.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς πρέπει να φέρουμε δουλειά στην Ελλάδα", σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπάρχουν κεφάλαια που ψάχνουν αγωνιωδώς να τοποθετηθούν κάπου. Η Ελλάδα έχει γίνει λόγω συνθηκών πολύ πιο φθηνή. κι εμείς έχουμε τον τρόπο να φέρουμε επενδύσεις στην Ελλάδα", συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

"Δεν πρόκειται να μοιράσουμε τη μιζέρια όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα", τόνισε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση