GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Σχιζοφρενική η στάση του Σόιμπλε

«Οι παράγοντες που θέλουν λύση και μάλιστα χωρίς μεγάλο τρενάρισμα είναι πολύ περισσότεροι και ισχυρότεροι από όσους θα ήθελαν αναβολή,...


«Οι παράγοντες που θέλουν λύση και μάλιστα χωρίς μεγάλο τρενάρισμα είναι πολύ περισσότεροι και ισχυρότεροι από όσους θα ήθελαν αναβολή, θρίλερ, εμπλοκή» τόνισε ο Aντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
Ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «ιδιαίτερα ο Bόλφγκανγκ Σόιμπλε που θέλει παθιασμένα τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα πρέπει να άρει τη σχιζοφρενική αντίφαση που τον διακατέχει. Από τη μια θέλει το ΔΝΤ οπωσδήποτε, από την άλλη απορρίπτει τις προτάσεις του για την ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους.»
Ο Aντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκτίμησε ότι στο σημερινό Eurogroup «θα γίνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη, την ελάφρυνση του χρέους και για να είναι το τρίτο μνημόνιο το τελευταίο».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση