GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Μόνη λύση οι τεχνοκράτες, οι πολιτικοί μόνο ρουσφέτια κάνουν

"Οι μηχανικοί είμαστε λιγότερο ψεύτες από τους δικηγόρους" , σχολίασε δηκτικά κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βο...


"Οι μηχανικοί είμαστε λιγότερο ψεύτες από τους δικηγόρους" , σχολίασε δηκτικά κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στιε διαβεβαιώσεις του (δικηγόρου στο επάγγελμα) Γιώργου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό, ενώ εκτίμησε πως αναπόφευκτα κάποια στιγμή η ασφάλιση θα οδηγηθεί σε ιδιωτικά χέρια - “μην έχουμε αυταπάτες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης τάχθηκε υπέρ της περικοπής των συντάξεων των πλουσίων και των βουλευτών, ενώ χαρακτήρισε “ταχυδακτυλουργό” τον υπουργό Εργασίας, επειδή υποστηρίζει πως με λιγότερα χρήματα θα μπορέσει να δώσει τις ίδιες συντάξεις. Σημείωσε ακόμα πως από το 2009 δεν έχει γίνει ουσιαστικά καμία μεταρρύθμιση στη χώρα.

Χαρακτήρισε εξάλλου “μονομερή” τη συμφωνία που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι ντροπιάζει τη χώρα, και προέβλεψε πως οι 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας θα υπερψηφίσουν απόψε το νομοσχέδιο, όμως μετά μπορεί να υπάρξει "σακελλαριάδα", παραπέμποντας στην περίπτωση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που παραιτήθηκε από την έδρα του τον περασμένο Νοέμβριο.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, επανέλαβε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση με τη συμμετοχή τεχνοκρατών, ξεκαθαρίζοντας πως μία τέτπια κυβέρνηση δεν θα ήταν “δοτή”, αλλά απολύτως νόμιμη, από τη στιγμή που θα είχε τη νομιμοποίηση της Βουλής. Όπως είπε, αυτή θα ήταν η μόνη λύση για να πάει μπροστά η χώρα, αφού οι πολιτικοί τα τελευταία 50 χρόνια “μόνο ρουσφέτια ξέρουν να κάνουν”.

Κάλεσε ακόμα τη Νέα Δημοκρατία να παρουσιάσει ένα σχέδιο για την επόμενη ημέρα, προτού ζητήσει πρόωρες εκλογές, ενώ σχολίασε σκωπτικά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα χρειαστεί... 2.000 χρόνια για να αποπληρώσει τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση