GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινητοποιούνται οι Ρομά για τον μικρό Μπεν

Ομάδα δράσης που θα ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ ετοιμάζει από τη Γερμανία ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ρομά.  Τη...


Ομάδα δράσης που θα ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ ετοιμάζει από τη Γερμανία ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ρομά. 

Την ίδια στιγμή, οι Βρετανοί αστυνομικοί που βρίσκονται στην Κω, απ΄ όπου το αγόρι εξαφανίστηκε το 1991, έλαβαν νέα στοιχεία για μάρτυρα που ισχυρίζεται ότι είχε δει το παιδί, λίγο μετά την εξαφάνισή του, με έναν Ρομά στη Σάμο. 

"Οι μόνοι που μπορούν να ψάξουν εξονυχιστικά κάθε πληροφορία για τους Ρομά είναι οι ίδιοι οι Ρομά. Είμαι εκπρόσωπός τους και αυτό μου δίνει πρόσβαση στις οικογένειές τους. Αν γνώριζα το όνομα της οικογένειας που φέρεται ότι πήρε τον Μπεν, θα μπορούσα να την πείσω να αποκαλύψει που είναι" λέει στην "Εspresso" ο Γιάννης Χαλιλόπουλος και προσθέτει: "Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε έρευνες και τις επόμενες ώρες θα καταθέσουμε αιτήματα προς τη βρετανική αστυνομία και το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση