GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Η Δύση φροντίζει περισσότερο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια παρά για τους Σύρους

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε τοποθετήσεις που θα συζητηθούν σε ομιλία του στη βορειοδυτική Τουρκία σχετικά με το ...


Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε τοποθετήσεις που θα συζητηθούν σε ομιλία του στη βορειοδυτική Τουρκία σχετικά με το θέμα των Σύρων προσφύγων και τη συμφωνία της χώρας του με την ΕΕ.

«Η Δύση θα πρέπει να ενδιαφερθεί για τους Σύρους τόσο όσο και για τους γάμους των ομοφυλόφιλων», είπε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.  

Ο Ερντογάν ισχυρίστηκε πως η Ευρώπη φροντίζει περισσότερα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, των γάμων τους και των ζώων παρά για τη μοίρα των Σύρων προσφύγων. Κατηγόρησε τη Δύση ότι «διαθέτει νοοτροπία που αποτελεί απομεινάρι της δουλείας και της αποικιοκρατίας».

«Ντροπή σε αυτούς που αρνούνται να δώσουν σε 23 εκατομμύρια Σύρους την ίδια ευαισθησία που δείχνουν στις φάλαινες, τις φώκιες και τις χελώνες», είπε ακόμα ο Ερντογάν.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας φαίνεται ξεκάθαρα να δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση της Τουρκίας με την Ε.Ε. υποστηρίζοντας για μια ακόμη φορά πως αν δεν απελευθερωθεί η βίζα, η συμφωνία είναι στον «αέρα», αν και η χώρα του αρνείται να υλοποιήσει ορισμένους όρους, όπως εκείνον για την τρομοκρατία.

ΠΗΓΗ: sandiegouniontribune.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση