GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αργεντινή θα διεκδικήσει τα Νησιά Φόλκλαντ αν η Βρετανία φύγει από την ΕΕ

Ο ισχυρισμός που προκαλεί σοκ στους Βρετανούς, προέρχεται από Γκάβιν Σορτ, ηγέτη των νησιών, ο οποίος είπε ότι η Αργεντινή προσπαθεί ...


Ο ισχυρισμός που προκαλεί σοκ στους Βρετανούς, προέρχεται από Γκάβιν Σορτ, ηγέτη των νησιών, ο οποίος είπε ότι η Αργεντινή προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο και να αποδυναμώσει τη βρετανική επικράτεια του Νότιου Ατλαντικού αξιοποιώντας το νομικό κενό που θα προκύψει.

Ο ίδιος πιστεύει πως η Αργεντινή θα υποστηρίξει ότι η Συνθήκη της Λισαβόνας, η οποία επικύρωσε επίσημα τα Νησιά Φόλκλαντ ως Βρετανικά το 2007, δεν θα ισχύει πλέον στην περίπτωση που η Βρετανία πάψει να είναι μέλος της ΕΕ και οι δεσμοί με τις Βρυξέλλες αποκοπούν.

Ωστόσο, ο Ίαν Σιλντς, λέκτορας Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin και πρώην σμήναρχος της RAF, απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς τονίζοντας ότι είναι ψεύτικοι: «Αυτό έχει να κάνει με την εσωτερική πολιτική της Αργεντινής από ό, τι έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο. "

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση