GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλύτερος Ιταλός προπονητής της χρονιάς (φυσικά) ο Ρανιέρι

Τη συλλογή ομαδικών τίτλων και ατομικών διακρίσεων συνεχίζει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος με «εφόδιο» την τρομερή σεζόν με τη Λέστερ,...


Τη συλλογή ομαδικών τίτλων και ατομικών διακρίσεων συνεχίζει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος με «εφόδιο» την τρομερή σεζόν με τη Λέστερ, κατέκτησε και το βραβείο «Enzo Bearzot».

Ο συγκεκριμένος τίτλος απονέμεται από συγκεκριμένους εκπροσώπους αθλητικών ΜΜΕ στον καλύτερο Ιταλό προπονητή σε μια σεζόν και φυσικά ο τεχνικός της Λέστερ κατέκτησε την τιμητική διάκριση άνευ αντιπάλου.

Η βράβευση διεξήχθη απόψε στη Ρώμη και ο Κλαούντιο Ρανιέρι εμφανώς συγκινημένος, παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το τι πέτυχε ο ίδιος με την ομάδα του:

«Ειλικρινά, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχουμε κάνει. Ξεκινήσαμε θέλοντας να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και είδατε τι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 64χρονος προπονητής παραλαμβάνοντας το βραβείο του.

Οι προηγούμενοι νικητές του βραβείου «Ενζό Μπερζό»: 

2011: Τσέζαρε Πραντέλι (Ιταλία)
2012: Βάλτερ Ματζάρι (Νάπολι)
2013: Βιντσέντζο Μοντέλα (Φιορεντίνα)
2014: Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης)
2015: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους) 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση