GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Θεοπεφτάτου απαντά στις αντιδράσεις από την δήλωσή της:Δεν καταλαβαίνω το θόρυβο...

Στη χθεσινή της δήλωση σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις αναφέρθηκε η γραμματέας της...


Στη χθεσινή της δήλωση σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις αναφέρθηκε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά 90.1.

Η κ. Θεοπεφτάτου είχε επισημάνει ότι η απαίτηση των δανειστών ήταν να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο ρεύμα και το νερό και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε το ποσό να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, γι' αυτό μοιράστηκε».

Στη σημερινή της συνέντευξη η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «αποκόπηκε ένα κομμάτι δηλαδή αυτά τα μέτρα ήταν συμφωνηθέντα από πέρυσι και βεβαίως γνωρίζετε ότι την Τρίτη πάμε στο Eurogroup και πρέπει τα συμφωνηθέντα να έχουν ψηφιστεί» προσθέτοντας:

«Αν θυμόσαστε οι θεσμοί έλεγαν αύξηση στο νερό και στο ηλεκτρικό από 13% ΦΠΑ σε 23%. Αυτό θα αφορούσε σε όλα τα νοικοκυριά και βεβαίως τα πιο αδύναμα. Αυτοί οι έμμεσοι φόροι που έχουν μπει έχουν διαφορετική κατανομή στην κοινωνία και είναι αλήθεια αυτό»

Η κ. Θεοπεφτάτου συνέχισε λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω πραγματικά το θόρυβο που έγινε γιατί έχουν τελείως διαφορετική κατανομή στην κοινωνία. Δεν είναι το ίδιο με το να αυξάναμε το ΦΠΑ από 13 σε 23% στο νερό και στο ηλεκτρικό. Η πρόταση λοιπόν ήταν αυτή, αντί για αυτή εμείς προτείνουμε αυτούς τους έμμεσους φόρους που έχουν τελείως διαφορετική κατανομή στην κοινωνία.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση