GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν βλέπει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα!

Ο Πούτιν βλέπει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.  Αυτή τη στιγμή οι Ρώσοι (μέσω της σελίδας της διάσημης δημοσιογράφου Marianna Manukyan ...

Ο Πούτιν βλέπει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. 
Αυτή τη στιγμή οι Ρώσοι (μέσω της σελίδας της διάσημης δημοσιογράφου Marianna Manukyan του ειδησεογραφικού πρακτορείου Rossiya 1) βλέπουν την Ελλάδα του Τέλη Σαβάλα! 

Dimitris Liberopoulos
Υπήρξαν αντιδράσεις και  "υποδείξεις" προς τον πρόεδρο Πούτιν, αν επισκεφθεί την Ελλάδα να μη πάει στο Άγιον ΄Ορος και δοθεί αύρα ομόθρησκης συμπαράστασης. Αλλά ο Ρώρος ηγέτης έρχεται για ευλαβικό προσκύνημα στη Μονή του Άθω, συγχρόνως όμως συνοδεύεται από υπουργούς, τεχνοκράτες και επιχειρηματίες που θα θέσουν τις βάσεις για συνεργασία των δύο χωρών. Και αποκλειστικό ρεπορτάζ :
Τον τελευταίο καιρό ο Πούτιν βλέπει κάποια ντοκιμαντέρ για το Άγιον Όρος και τον τουρισμό μας. Ανάμεσά τους και αυτό εδώ, ως λάτρης του Κότζακ.
Σημείωση : Το βίντεο "Η Ελλάδα του Σαβάλα' γυρίστηκε ( για τον ΕΟΤ ) πριν ο συμπατριώτης μας ηθοποιός γίνει σταρ υποδυόμενος τον Ελληνοαμερικανό ντεντέκτιβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση