GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χορταρέας: Με πετροβολούν γιατί είμαι το πρώτο μέντιουμ της Ελλάδας

Για την πρόσφατη δικαστική περιπέτεια που είχε στην Κύπρο – όπου συνελήφθη για εξαπάτηση πολιτών – μίλησε ο Νίκος Χορταρέας, στην εκπ...


Για την πρόσφατη δικαστική περιπέτεια που είχε στην Κύπρο – όπου συνελήφθη για εξαπάτηση πολιτών – μίλησε ο Νίκος Χορταρέας, στην εκπομπή «Όλα». 

Το γνωστό μέντιουμ-μελλοντολόγος υποστήριξε πως δεν τον συνέλαβαν, όπως γράφτηκε, αλλά του έγινε μία απλή σύσταση στο καφέ που εργαζόταν επειδή στην Κύπρο ισχύει το αγγλικό δίκαιο και απαγορεύεται οτιδήποτε έχει συνάφεια με μαντεία. 

«Πήγαμε μετά στην αστυνομία και έδωσα κατάθεση στην οποία αναφέρεται ότι πήρα 50 ευρώ και έδωσα απόδειξη. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι "είναι πλημέλημμα και δεν θα πρέπει να το ξανακάνετε". Το κατηγορητήριο έλεγε για 50 ευρώ, μια τράπουλα και ένα χαρτί με μια ημερομηνία».

Πάντως, το γνωστό μέντιουμ κατήγγειλε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε πώς λειτουργεί το δίκαιο στην Κύπρο και έπεσε θύμα πλεκτάνης. ″ Ήταν στημένο, την καταγγελία έκανε συνάδελφός μου» συμπλήρωσε για την υπόθεση τονίζοντας, μάλιστα, ότι για τα χρήματα που πήρε από την αστυνομικό της έκοψε μέχρι και απόδειξη.

Όσον αφορά την έκταση που πήρε η υπόθεση το μέντιουμ είπε ότι «δεν με πείραξε αυτό, με πείραξε ότι γράφτηκαν τόσες κακοήθειες». «Ασχολούνται μαζί μου γιατί τα καρποφόρα πετροβολάνε. Αυτό έχει σημασία γι' αυτούς, ότι πουλάω. Είμαι το πρώτο μέντιουμ της Ελλάδας και τους κάθομαι εδώ» είπε ο Νίκος Χορταρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση