GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιος Κύπριος βουλευτής: Ανώτερης ποιότητας η κυπριακή κάνναβη!

Ο πρώτος σκοπός, μετά τη νίκη του στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής στην Κύπρο, του ανεξάρτητου υποψήφιου βουλευτή Γιώργου Χριστοφόρο...


Ο πρώτος σκοπός, μετά τη νίκη του στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής στην Κύπρο, του ανεξάρτητου υποψήφιου βουλευτή Γιώργου Χριστοφόρου, είναι η αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης.
Ο Χριστοφόρου έχει εκτίσει τρεις φορές ποινή φυλάκισης για χρήση κάνναβης, ενώ εναντίον του εκκρεμούν ακόμα τρεις υποθέσεις ενώπιον των δικαστηρίων.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πολίτης 107.6» υποστήριξε πως η κυπριακή κάνναβη είναι ανώτερης ποιότητας από αυτή των Ζωνανιών και της Καλαμάτας και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά γιατί κάνει καθημερινή χρήση για 40 χρόνια.
Ο Γιώργος Χριστοφόρου αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κατέλθει και ως υποψήφιος Πρόεδρος στις Προεδρικές εκλογές του 2018. Ο αμφιλεγόμενος υποψήφιος, επικαλέστηκε επίσης μελέτες που σύμφωνα με τον ίδιο καταδεικνύουν ότι η κάνναβη συμβάλει στη καλή υγεία κι όσοι κάνουν χρήση δεν απειλούνται από καρκίνο.
Οπως είπε χαρακτηριστικά, «όποιος μετά τα 50 δεν κάνει χρήση κάνναβης κινδυνεύει και είναι σαν να βρίσκεται στη βροχή χωρίς ομπρέλα».
Ακούστε στο παρακάτω απόσπασμα όλα όσα δήλωσε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση