GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ-ΦΩΤΙΑ (τα μεσάνυχτα!) υπέρ Μπόμπολα και Κόκκαλη από τον Σπίρτζη...

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής σήμερα 8/5/2016 προς Δευτέρα 9/5 ξεκινά η λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων Πετρίνας, στο τμήμα του ...

Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής σήμερα 8/5/2016 προς Δευτέρα 9/5 ξεκινά η λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων Πετρίνας, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρο-Σπάρτη, που δόθηκε στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 18 Απριλίου.
Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, παρέδωσε στην κυκλοφορία το νέο αυτοκινητόδρομο «Λεύκτρο – Σπάρτη» πριν από μερικές εβδομάδες πανηγυρίζοντας, αλλά σίγουρα πιο πολύ θα πανηγυρίζει πια η κοινοπραξία που αρχίζει να εισπράττει καθημερινά ζεστό χρήμα. Άλλωστε, προ πολλού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκηρύξει το "Δεν Πληρώνω" που έλεγε για τα διόδια καταγγέλλοντας τους εργολάβους...

Βάσει της Σύμβασης Παραχώρησης του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο -Σπάρτη, το αντίτιμο των διοδίων στον νέο μετωπικό σταθμό Πετρίνας είναι ανάλογο του μήκους του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου και καθορίζεται:
»για δίκυκλα και τρίκυκλα σε 2,00 ευρώ,
»για οχήματα με ύψος έως 2,20 μέτρα σε 2,85 ευρώ,
»για οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα σε 7,20 ευρώ,
» για οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα, σε 10,10 ευρώ.

Επισημαίνεται από την κοινοπραξία «Μορέας», συμφερόντων των ομίλων Λ. Μπόμπολα, Ιωάννου-Παρασκευαΐδη και Σ. Κόκκαλη, ότι ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.
Σημειώνεται ότι στον αυτοκινητόδρομο λειτουργεί 24ωρη εποπτεία και διαχείριση κυκλοφορίας, με περιπολίες οδικής ασφάλειας και ομάδες άμεσης επέμβασης.
Ισχύει τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός «1025» έκτακτης ανάγκης και παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια για μετακίνηση των ακινητοποιημένων οχημάτων σε ασφαλές σημείο.
Επίσης υπάρχουν ηλεκτρονικά διόδια για τους χρήστες πομποδεκτών που συμμετέχουν στη διαλειτουργικότητα και ισχύει 24ωρη λειτουργία Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση