GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Για αυτό κάναμε μήνυση στον Πολάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε μήνυση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, μαζί με τον Κώστα Τζαβάρα, εξήγησε ο Αντιπρόεδρ...


Τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε μήνυση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, μαζί με τον Κώστα Τζαβάρα, εξήγησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν μία προσωπική πρωτοβουλία, αλλά ήταν μία πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας. 

«Για ποιο λόγο το κάναμε; Γιατί θέλαμε να έρθει ο φάκελος του κ. Πολάκη στη Βουλή, ώστε να αναγκαστούν να τοποθετηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη πρωινή εκπομπή στον Ant1 και πρόσθεσε: «δεν μπορεί ο υπουργός να πάρει τους φακέλους με τους συμμετέχοντες στο γραφείο του και να φτιάξει ο ίδιος με την δική του άποψη περί δικαιοσύνης ένα καινούριο φάκελο μόνος του. Ο νόμος έχει μία διαδικασία με μια τριμελή επιτροπή που συμμετέχουν εργαζόμενοι».

«Με την παρέμβαση που έκανε ο κ. Πολάκης την εξόφθαλμα παράνομη κακουργηματικού χαρακτήρα σταμάτησε ο διαγωνισμός εδώ και τρεις μήνες. Ως αποτέλεσμα εδώ και τρεις μήνες έχουμε 120 κρεβάτια Μονάδων Εντατικής Θεραπείας λιγότερα», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.  

 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση