GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθερή αξία: Νέο άλμπουμ για την θρυλική Στρέιζαντ

Ενθουσιασμένοι θα πρέπει να είναι οι θαυμαστές της Μπάρμπρα Στρέιζαντ από τα νέα που ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της Μάρτι Έρλιχμαν. Σύμφωνα ...


Ενθουσιασμένοι θα πρέπει να είναι οι θαυμαστές της Μπάρμπρα Στρέιζαντ από τα νέα που ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της Μάρτι Έρλιχμαν. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Μπάρμπρα θα ξεκινήσει μία καλοκαιρινή περιοδεία, ενώ στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ.
Η περιοδεία της 74χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού θα ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου από το Λος Άντζελες και θα ολοκληρωθεί στις 23 Αυγούστου το Τορόντο.Η περιοδεία θα πάει στο Λας Βέγκας, το Σικάγο, τη Βοστόνη, την Ουάσινγκτον, την Φιλαδέλφεια και το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ενώ από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο Μπρούκλιν. Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 25 Μαΐου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι αγοράσουν εισιτήριο θα πάρουν κι ένα αντίτυπο του τελευταίου άλμπουμ της Μπάρμπρα Στρέιζαντ με τίτλο: «Encore: Movie Partners Sing Broadway», ένας δίσκος με ντουέτα θα βγει στην αγορά εντός του έτους, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του.
Το προηγούμενο άλμπουμ της Στρέιζαντ «Partners» βρέθηκε στο νούμερο ένα του Billboard το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση