GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε με τη μοτοσυκλέτα του μέσα σε χαντάκι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Στυλίδας από τον τραγικό χαμό του 34χρονου, τον οποίο αναζητούσαν οι δικοί του από τα ξημερώματα ...


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Στυλίδας από τον τραγικό χαμό του 34χρονου, τον οποίο αναζητούσαν οι δικοί του από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα ρυάκι, δίπλα από τον παράδρομο της εθνικής οδού (219χλμ), στο ύψος της Αγίας Μαρίνας.

Οι δικοί του άνθρωποι που τον αναζητούσαν από την Τρίτη δήλωσαν την εξαφάνισή του σήμερα το πρωί στην αστυνομία.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από αστυνομία, πυροσβεστική και 7η ΕΜΑΚ. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη διαδρομή από Λαμία για Στυλίδα, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι το βράδυ της Τρίτης ήταν στη Λαμία για διασκέδαση και έφυγε με τη μηχανη του για να επιστρέψει στη Στυλίδα.

Τελικά ο σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ τον εντόπισε μέσα σε ένα ρυάκι δίπλα στον παράδρομο της ΠΑΘΕ.

Ο 34χρονος ήταν νεκρός και όλα δείχνουν ότι έπεσε θύμα τροχαίου με τη μηχανή του. Ωστόσο κάνεις ακόμα δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητος τι ακριβώς συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση