GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο πιο μοναχικός ελέφαντας στον κόσμο

Ο Hanako, ο ελέφαντας που ζούσε μόνος του σε ζωολογικό κήπο του Τόκιο, πέθανε σε ηλικία 69 ετών αρκετούς μήνες αφότου ακτιβιστές ζητούσ...


Ο Hanako, ο ελέφαντας που ζούσε μόνος του σε ζωολογικό κήπο του Τόκιο, πέθανε σε ηλικία 69 ετών αρκετούς μήνες αφότου ακτιβιστές ζητούσαν την μετεγκατάσταση του μοναχικού ζώου. Ο θηλυκός ελέφαντας, γεννήθηκε το 1947 στην Ταϊλάνδη και στάλθηκε ως δώρο στον Ueno Zoological Gardens στο Τόκιο, το 1949, όπως γράφει ο Telegraph.
Μεταφέρθηκε το 1954 στον ζωολογικό κήπο Inokashira Park στο δυτική Τόκιο  και ήταν ένα δημοφιλές αξιοθέατο για τους επισκέπτες.
O Hanako, απασχόλησε τα μίντια της Ταϊλάνδης όταν ακτιβιστές αξίωναν την μετεγκατάσταση του ζώου καθώς ζούσε ολομόναχο, σε έναν άλλο ζωολογικό κήπο όπου θα απολάμβανε τη συντροφιά άλλων ελεφάντων. Το άτυχο ζώο, ζούσε μόνο του για 61 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση