GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλιγάτορας χτύπησε το κουδούνι κατοικίας!

Ένας νέος κάτοικος σε κοινότητα της Νότιας Καρολίνα, εμφανίστηκε να κάνει βόλτες ενώ δε δίστασε να χτυπήσει και το κουδούνι κατοικίας, ...


Ένας νέος κάτοικος σε κοινότητα της Νότιας Καρολίνα, εμφανίστηκε να κάνει βόλτες ενώ δε δίστασε να χτυπήσει και το κουδούνι κατοικίας, με σκοπό να γνωρίσει τους νέους του γείτονες. Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι πρόκειται για έναν αλιγάτορα, ο οποίος εθεάθη να κινείται έρποντας στις αυλές των σπιτιών στην περιοχή Foxbank Plantation, το πρωί της Δευτέρας.
Το βίντεο από τη βόλτα του ερπετού, κατέγραψε ο κάτοικος της περιοχής, Gary Rogers. "Ο αλιγάτορας δεν έδειχνε επιθετικός", είπε στο WCIV. "Έμοιαζε σαν να προσπαθούσε, να περάσει το φράχτη και να μπει στην πισίνα της πίσω αυλής. Αλλά τότε, πήγε από την μπροστινή πλευρά... και έφτασε στο κουδούνι", συνεχίζει.
Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Jamie Bailey βρισκόταν στην εργασία της εκείνη τη στιγμή, αλλά όταν επέστρεψε εντόπισε μια σειρά από γρατσουνιές στην κύρια είσοδο του σπιτιού της."Νόμιζα πως ήταν αστείο. Εννοώ, ποιος να το περίμενε! Ένας αλιγάτορας!", ανέφερε.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση