GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Ναι” στην αποφυλάκιση με βραχιολάκι για τον Ζαν Κλοντ Όσβαλντ

Δεκατρείς μήνες μετά την προφυλάκιση του Ελβετού τραπεζίτη Ζαν-Κλοντ Όσβαλντ για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens, το αρμόδ...


Δεκατρείς μήνες μετά την προφυλάκιση του Ελβετού τραπεζίτη Ζαν-Κλοντ Όσβαλντ για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο άναψε το «πράσινο φως» για να βγει από τη φυλακή με βραχιολάκι επιτήρησης.
Το Συμβούλιο Εφετών με το υπ' αριθμ. βούλευμα 686/2016 έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του μοναδικού προφυλακισμένου στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens. Ωστόσο, το συγκεκριμένο βούλευμα αφορά μόνο ένα από τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί σε βάρος του, με αποτέλεσμα η αποφυλάκιση του να μην είναι προς το παρόν εφικτή.

Πάντως, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο διατάσσει, για την συγκεκριμένη υπόθεση, τον κατ' οίκον περιορισμό του Όσβαλντ, με ηλεκτρονική επιτήρηση, και επιτρέπει τη μεταβίβασή του μόνο στα δικαστήρια με αστυνομική συνοδεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όσβαλντ κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στη διαδρομή της μίζας που διακινήθηκε για την προμήθεια εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ο Όσβαλντ είναι ο τέταρτος κρατούμενος για τον οποίο το δικαστικό συμβούλιο λέει «ναι» για την αποφυλάκιση του με βραχιολάκι. Πριν από λίγες ημέρες βγήκε από τη φυλακή με ηλεκτρονική επιτήρηση και ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση