GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν στον Τσίπρα: Οι συγκυρίες είναι δύσκολες αλλά υπάρχουν καλές προοπτικές - ΒΙΝΤΕΟ

«Τα προβλήματα είναι πολλά και οι συγκυρίες είναι δύσκολες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλές προοπτικές» ανέφερε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλ...


«Τα προβλήματα είναι πολλά και οι συγκυρίες είναι δύσκολες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλές προοπτικές» ανέφερε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Συνεχίζουμε τη σειρά συναντήσεων και διαβουλεύσεων στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. Και στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη συζητήσαμε αναλυτικά τις προοπτικές της οικονομικής συνεργασίας. Τα προβλήματα είναι πολλά και οι συγκυρίες είναι δύσκολες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλές προοπτικές» τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος και συνέχισε:

«Πρέπει να μεταμορφώσουμε τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών σε απτά οικονομικά αποτελέσματα. Δεν είναι μόνο η Ενέργεια, είναι και οι υψηλές τεχνολογίες και οι υποδομές, βεβαίως και οι αμοιβαίες επενδύσεις. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να τα συζητήσουμε όλα αυτά σήμερα».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση