GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη-σοκ από την μητέρα της Κάρλα Μπρούνι για τον βιολογικό της πατέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύψεις "φωτιά" κάνει στο βιβλίο της η Μαρίσα Μπρούνι-Τεντέσκι, μητέρα της Κάρλα Μπρούνι και πεθερά του Νικολά Σαρκοζί. Συγ...


Αποκαλύψεις "φωτιά" κάνει στο βιβλίο της η Μαρίσα Μπρούνι-Τεντέσκι, μητέρα της Κάρλα Μπρούνι και πεθερά του Νικολά Σαρκοζί. Συγκεκριμένα, στην αυτοβιογραφία της με τίτλο "Οι ακριβές μου κόρες" εξομολογείται ότι ο βιολογικός πατέρας της Κάρλας ήταν ο γιος του εραστή της. Όταν ερωτεύτηκαν και απέκτησαν παιδί εκείνος ήταν 19 ετών και η μητέρα της Μπρούνι 35.

"Έπρεπε να το διηγηθώ γιατί είχαμε ήδη μιλήσει πολύ, γιατί είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό για την κόρη μου και λοιπόν έγραψα ένα κεφάλαιο μέσα στο βιβλίο για να της εξηγήσω γιατί ποτέ δεν μίλησα. Κατά βάθος υπάρχει πάντα μια μικρή πικρία για αυτό" δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της.

Αναφέρει μάλιστα τι είχε πει στην κόρη της όταν αποφάσισε να της αποκαλύψει την αλήθεια. "Της είπα: Μην παραπονιέσαι έχεις δυο αντί για έναν και οι δύο είναι πολύ καλοί. Μετανιώνω που δεν μίλησα αλλά δεν γινόταν μέσα σε αυτές τις οικογένειες να μιλάς για τέτοια πράγματα" τόνισε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση