GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕ! Συνελήφθη (στην Κύπρο) το μέντιουμ Νίκος Χορταρέας...

Συνελήφθη σήμερα στη Λεμεσό ο Έλληνας μελλοντολόγος – μέντιουμ Νίκος Χορταρέας, για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παρα...

Συνελήφθη σήμερα στη Λεμεσό ο Έλληνας μελλοντολόγος – μέντιουμ Νίκος Χορταρέας, για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο στο Δικαστήριο.

Ο Χορταρέας φέρεται να «ψάρευε» πελάτες, τόσο μέσω των εκπομπών του, όσο και από καφετέρια της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.

Ωστόσο ο ίδιος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της αστυνομικού, η οποία τον επισκέφθηκε σήμερα, και λέει ότι δεν συνελήφθη από την Αστυνομία.

Πηγή: politis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση