GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στο Σύνταγμα και η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΜΟΣ Με τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ ενώθηκε στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, η μεγάλη πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και τω...


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΜΟΣ

Με τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ ενώθηκε στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή, η μεγάλη πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και των επιστημονικών φορέων καθώς  τα συνδικάτα έχουν δώσει σήμερα αγωνιστικό ραντεβού έξω από το Κοινοβούλιο, όπου ψηφίζεται το βράδυ το επίμαχο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και φορολογικό. 

Στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, που γίνεται παράλληλα με το προγραμματισμένη για σήμερα απεργιακή συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά, συμμετέχουν συνταξιούχοι, το ΕΚΑ, η ΟΙΥΕ, η ΟΤΟΕ εργαζόμενοι στα Ναυπηγία Σκαραμαγκά, οι ενώσεις των εμπόρων, η Λαϊκή Ενότητα κ.ά.

Εκτός από το συλλαλητήριο, η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συναυλία στην Πλ. Συντάγματος στις 6 το απόγευμα, "ημέρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Μαζί τους, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κάτω από το πανώ της Λαϊκής Ενότητας. 

Σε νέα κινητοποίηση το απόγευμα, επίσης στο Σύνταγμα, καλεί και το ΠΑΜΕ, με τρεις προσυγκεντρώσεις στις 7.00 μμ, στην Ομόνοια, στην Παλιά Βουλή και στους Στύλους Ολυμπίου Διός. Στο πλαίσιο της απογευματινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο «Ένα τραγούδι για τον πρόσφυγα». 

Στο Σύνταγμα κατέληξε και η πορεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και της Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), οι οποίες έκλεισαν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ψήφιση του νομοσχεδίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση