GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεισμός: Εκκενώνουν σχολικό συγκρότημα στην Κρήτη λόγω ρωγμών

Στην αυλή του σχολείου βρίσκονται αυτή την ώρα οι μαθητές των τεσσάρων σχολείων της παλιάς Ακαδημίας, επί της Λεωφόρου Α. Παπανδρέου στ...


Στην αυλή του σχολείου βρίσκονται αυτή την ώρα οι μαθητές των τεσσάρων σχολείων της παλιάς Ακαδημίας, επί της Λεωφόρου Α. Παπανδρέου στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς η σεισμική δόνηση των 5,6 Ρίχτερ που χτύπησε την Κρήτη, προκάλεσε ρωγμές στο κτίριο.
Επικράτησε εύλογος πανικός λόγω του σεισμού, ενώ μετά την εμφάνιση των ρωγμών η διευθύντρια αποφάσισε να εκκενωθεί το σχολικό συγκρότημα για την ασφάλεια των παιδιών. Στο σημείο έσπευσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι τα παιδιά παραμένουν στο προαύλιο, καθώς το κτίριο πρέπει να εξεταστεί και να διαπιστωθεί αν οι ρωγμές είναι παλιές, ή προκλήθηκαν σήμερα από τον σεισμό.
Σε επικοινωνία του ekriti.gr με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου, Μαρίνο Πατακό, τονίστηκε ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για καταστροφές ή άλλα προβλήματα στο νομό Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση