GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεστιβάλ τεχνολογίας και επιστήμης

Ένα πρωτότυπο φεστιβάλ για παιδιά και γονείς αφιερωμένο στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας, εγκαινιάζει από τις 19 έως τις ...


Ένα πρωτότυπο φεστιβάλ για παιδιά και γονείς αφιερωμένο στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας, εγκαινιάζει από τις 19 έως τις 31 Μαΐου το Golden Hall.

Σε δύο ειδικά διαμορφωμένα επιπεδα στον εσωτερικό χώρο του golden hall, θα πραγματοποιούνται τα προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας, ενώ στον προαύλιο χώρο θα πραγματοποιούνται επιδείξεις χειρισμού «drones».

Σε συνεργασία με το Mikropolis Festival, με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς, επιστημονικούς και πολιτιστικούς φορείς θα πραγματοποιηθούν προγράμματα ευρηματικά, διαδραστικά και βιωματικά καθώς και εργαστήρια για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας αλλά και για όλη την οικογένεια.

Παράλληλα, οι πολλοί εκπαιδευτικοί φορείς και άλλοι, θα παρουσιάσουν διαδραστικές εκθέσεις των πρωτότυπων εκπαιδευτικών εγκαταστάσεών τους, όπου τα «παιδιά» θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να μάθουν, να διασκεδάσουν δημιουργικά και να συμμετάσχουν σε ευρηματικά ψυχαγωγικά και δημιουργικά επιστημονικά εργαστήρια και πειράματα κατανόησης του κόσμου μας.

Η κβαντική αιώρηση που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εκπαιδευτική ρομποτική & τα drones δίνουν τη δυνατότητα σε μικρά και μεγάλα παιδιά να αποκτήσουν δεξιότητες προγραμματισμού και επίλυσης προβλημάτων.

Στο 1ο Science & Technology festival θα παρουσιαστούν προγράμματα που δεν έχουν όριο ηλικίας αλλά κύριο χαρακτηριστικό την αγάπη για τη φυσική & την τεχνολογία και τη μοναδική δυναμική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση