GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο δράκος του Αμαρουσίου

Το δρόμο για το ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού πήρε ο 30χρονος φερόμενος ως " δράκος " του Αμαρουσίου μετά την α...


Το δρόμο για το ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού πήρε ο 30χρονος φερόμενος ως " δράκος " του Αμαρουσίου μετά την απολογία του στον 27ο τακτικό ανακριτή.
Ο νεαρός στο απολογητικό του υπόμνημα φέρεται να παραδέχτηκε τις επιθέσεις σε έξι γυναίκες ισχυριζόμενος , ωστόσο, πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τις βιάσει αλλά απλώς να τις αγγίξει.
Ο κατηγορούμενος  απέδωσε την συμπεριφορά του σε πρόσφατη ερωτική απογοήτευση λέγοντας χαρακτηριστικά πως με τις πράξεις του ήθελε να μειώσει το γυναικείο φύλο. Συγκεκριμένα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως διατηρούσε δεσμό για 2,5 χρόνια με μια Ρουμάνα ιερόδουλη η οποία του απέσπασε 15.000 ευρώ, " τους κόπους μιας ζωής".
Παράλληλα, ο συνήγορος του ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής  πραγματογνωμοσύνης για τον νεαρό αίτημα το οποίο έγινε δεκτό. Άλλωστε , η μητέρα του κατηγορούμενου σε συνέντευξη της υποστήριξε πως ο γιος της είναι άρρωστος συμπληρώνοντας οτι δεν τον δικαιολογεί για τις ενέργειες του.
Τέλος ο 30χρονος αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Δείτε στη συνέχεια τι δήλωσε ο Δημητρης Ράπτης, δικηγόρος του 30χρονου κατηγορούμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση