GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλός γενετιστής κατηγορείται ότι έκλεψε ωάρια από ασθενή του

Ένας αμφιλεγόμενος γενετιστής, ο Σεβερίνο Αντινόρι, που έγινε γνωστός επειδή βοήθησε γυναίκες άνω των 60 ετών να γίνουν μητέρες, συνελή...


Ένας αμφιλεγόμενος γενετιστής, ο Σεβερίνο Αντινόρι, που έγινε γνωστός επειδή βοήθησε γυναίκες άνω των 60 ετών να γίνουν μητέρες, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε ωάρια από μια ασθενή του.
Ο 70χρονος Αντινόρι συνελήφθη την Παρασκευή στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του μια 24χρονη Ισπανίδα την οποία υπέβαλε σε θεραπεία για μια κύστη που είχε εντοπιστεί στις ωοθήκες της, στη γυναικολογική κλινική του στο Μιλάνο.
Ο γιατρός έχει τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό στη Ρώμη και του αφαιρέθηκε η άδεια άσκησης του επαγγέλματός του για έναν χρόνο, ανέφεραν αστυνομικές και δικαστικές πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο AGI. Κατηγορείται για διακεκριμένη κλοπή και για σωματική βλάβη. Η Ισπανίδα είναι διπλωματούχος νοσοκόμα και είχε αρχίσει να εργάζεται πρόσφατα στην κλινική του στο Μιλάνο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Οι δικαστικές αρχές της Ιταλία υποψιάζονται ότι ο Αντινόρι, που γνωρίστηκε τυχαία με την 24χρονη, την προσέλαβε και της διέγνωσε την κύστη με μοναδικό σκοπό να της κλέψει τα ωάρια. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι την ακινητοποίησαν, την αναισθητοποίησαν και την χειρούργησαν παρά τη θέλησή της, ενώ η ίδια νόμιζε ότι απλώς θα της έκαναν μερικές ενέσεις για να αντιμετωπιστεί το υποτιθέμενο πρόβλημά της.
Οι αρχές ερευνούν την πιθανότητα να μην πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση