GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλωσήρθατε στο χωριό του Ουράνιου Τόξου

Κρυμμένο σε ένα προάστιο της μεγάλης πόλης Ταϊτσούνγκ, στη Ταϊβάν βρίσκεται ένα μικρό "στρατιωτικό χωριό" -μια κοινότητα που ...


Κρυμμένο σε ένα προάστιο της μεγάλης πόλης Ταϊτσούνγκ, στη Ταϊβάν βρίσκεται ένα μικρό "στρατιωτικό χωριό" -μια κοινότητα που χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1940 και τη δεκαετία του 1950 άρχισε να χρησιμοποιείται ως προσωρινή στέγαση για τους στρατιωτικούς, αλλά κατέληξε να γίνει μόνιμος οικισμός-.

Με τα χρόνια, τα "στρατιωτικά χωριά" ερημώνουν και τα κτίρια γίνονται ερείπια, ενώ οι περιοχές υποβαθμίζονται.

Αυτό το μονότονο μέρος έχει πλέον μετατραπεί σε ένα όμορφο και ζωντανό τουριστικό hotspot, χάρη στις πολύχρωμες ζωγραφιές του Huang Yung-fu, ενός 91χρονου βετεράνου από το Ταϊτσούνγκ.
Το χωριό είναι από άκρη σε άκρη χρωματισμένο και οι ζωγραφιές αναπαριστούν φυτά, ζώα, πουλιά, βουβάλια και ανθρώπους.

Ο Huang Yung-fu πήρε το πινέλο του το 2009 και άρχισε να ζωγραφίζει για δική του ευχαρίστηση!

Το χωριό του Ουράνιου Τόξου μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν άγνωστο στους περισσοτέρους, όταν ένας φωτογράφος βρέθηκε στο διάβα του και διέσπειρε στη συνέχεια τις φωτογραφίες που τράβηξε. Από τότε αποτελεί σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο της χώρας και το επισκέπτονται ετησίως πολλοί τουρίστες.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση