GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ο Καραμανλής...

Nicos Hassapopoulos Είναι πρώην Πρωθυπουργός, θα μπορούσε να έπαιρνε τον λόγο και να αναφερθεί στο έκτρωμα του Ασφαλιστικού. Αλλά προτίμη...

Nicos Hassapopoulos
Είναι πρώην Πρωθυπουργός, θα μπορούσε να έπαιρνε τον λόγο και να αναφερθεί στο έκτρωμα του Ασφαλιστικού. Αλλά προτίμησε τη σιγουριά της παρέας των καραμανλικών βουλευτών στο Εντευκτήριο της Βουλής. Σου λέει, τι να μιλάω τώρα. Να τα βάλω με τον Τσίπρα; Ασε τον Κυριάκο να καθαρίσει (και για μένα).

1 σχόλιο

  1. Ν Βράχος

    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΘΛΙΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΤΑΣΡΟΦΕΑ !

    Ένα ατύχημα στη θάλασσα της Κορέας, ήταν αρκετό να καταδείξει το μέγεθος και την ποιότητα ορισμένων Ελλήνων πολιτικών.
    Ο Πρωθυπουργός της Κορέας, υπέβαλε την παραίτησή του, θεωρώντας ελάχιστο δείγμα ευαισθησίας και ανάληψης ευθυνών, τόσο το ατύχημα όσο και το θάνατο τόσων αθώων επιβατών. Πράξη αντρίκια, πράξη που δείχνει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα στη πολιτική.

    Αντίθετα στην πατρίδα μας,
    εξ αιτίας της ανεύθυνης και ΑΘΛΙΑΣ συμπεριφοράς της κυβέρνησης Καραμανλή, που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και τους Έλληνες σε αμέτρητες αυτοκτονίες με χιλιάδες σήμερα συμπολίτες μας να ζούν στην δυστυχία και στην απόγνωση, ο ηθικός αυτουργός Κωστάκης Καραμανλής, αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη …τίποτε.

    Κυκλοφορεί σε όλα τα καλά ‘’στέκια εδεσμάτων’’ της Ελλάδας και του Εξωτερικού και συνεχίζει ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και πρωτόγνωρα να εισπράττει αμοιβή για την εγκληματική παρουσία του στη βουλή και στο δημόσιο βίο της χώρας μας.

    Απολαμβάνει αναίσθητα και ασυναίσθητα , τόσων και τόσων παροχών, σε μια περίοδο λιτότητας και φτώχειας, στερώντας το ψωμί από πολλές οικογένειες ανέργων, που πεινάνε και υποφέρουν.

    Βαρυστομαχιάζει αναίσθητα και προκλητικά κάθε ημέρα απομυζώντας το αίμα και τον ιδρώτα συμπολιτών μας που οδήγησε στην εξαθλίωση και στο θάνατο. Αισθανόμενος ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ για τον εαυτόν του ως ηθικού αυτουργού, αποφεύγει να πεί έστω και δυο λόγια.

    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, από τους χιλιάδες συγγενείς των θυμάτων του.

    Να ζητήσει μία συγγνώμη, από τους χιλιάδες άνεργους, τους συνταξιούχους, τους γέρους, τους αδύναμους για την εγκληματική συμπεριφορά , τόσο για τον εαυτόν του ,όσο και για πολιτικούς εγκληματίες συνεργάτες του.

    Και όχι μόνο αυτό δεν κάνει, αλλά περιστοιχιζόμενος από μία ομάδα ατυχών καντηλαναφτών, και πολιτικών σαλτιμπάγκων, διαρρέει, περιρρέει και μολύνει την ατμόσφαιρα με υπονοούμενα για μύχιες και αδιάντροπες σκέψεις του περί επιστροφής στην ενεργό πολιτική.

    Αληθεύουν αυτά που κάθε λίγο ακούγονται?

    Είναι πράγματι τόσο αναίσθητος πολιτικός εγκληματίας?

    Είναι τόσο μηδενιστής και τόσο αχόρταγος ‘’ψευδοπροφήτης’’ και προκλητικός ‘’Καλιγούλας’’?


    Επί τέλους ρε Κωστάκη.

    Δεν παίρνεις την ΔΟΚΤΟΡΑ της..ιατρικής και να μας αδειάσεις τη γωνιά?
    Η ανθρωπιά και ευαισθησία δεν μπήκε ποτέ στο σόϊ σας ούτε από περιέργεια?

    Είσαι λοιπόν …τόσο Κωστάκης?

    Άτυχη πατρίδα, πόσο ακόμη θα υποφέρεις το ζυγό της σκλαβιάς σου???

    Πατριδοκάπηλοι ‘’γαλαζοαίματοι’’ πηλοπλάστες χωρίς…πηλό !!!
    ================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση