GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Σάββατο στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο...


Μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο νόμου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, ώστε να έχει ψηφιστεί πριν την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συζήτηση στην Ολομέλεια θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου και θα επαναληφθεί από το πρωί της Κυριακής, οπότε και αναμένεται να ψηφιστεί.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, το νομοσχέδιο επρόκειτο να εισαχθεί στην Ολομέλεια στις αρχές της εβδομάδας και να ολοκληρωθεί η ψήφισή του την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Στις 3.00 μετά το μεσημέρι συνεδριάζει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής όπου αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση