GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλη Αγραφιώτου: Κάποιος από το περιβάλλον της έβαλε να τη σκοτώσουν

To τηλέφωνο και τις κλήσεις που είχε η δολοφονημένη Ελευθερία Αγραφιώτου στις 21 Απριλίου, ημέρα εξαφάνισής της, εξετάζουν οι αστυνομικ...


To τηλέφωνο και τις κλήσεις που είχε η δολοφονημένη Ελευθερία Αγραφιώτου στις 21 Απριλίου, ημέρα εξαφάνισής της, εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, στην προσπάθειά τους να βρουν την άκρη του νήματος.
Όπως αναφέρει η Espresso οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιο είναι το ακριβές κίνητρο του δολοφόνου. Μπορεί να προσανατολίζονται στα σεξουαλικά κίνητρα, ωστόσο κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να δώσει μια σαφή απάντηση στο ενδεχόμενο να υπήρχαν κίνητρα προσωπικών διαφορών.
Σε αυτή την περίπτωση μειώνεται ο κύκλος των υπόπτων ενώ σύμφωνα με τα σενάρια που εξετάζονται ο δράστης μπορεί να γνώριζε την άτυχη γυναίκα και να της είχε στήσει καρτέρι με σκοπό αρχικά να την κακοποιήσει και στη συνέχεια να τη σκοτώσει.
Οι έρευνες στους χώρους του super market και συγκεκριμένα στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ όπου εντοπίστηκε το κινητό της Αγραφιώτου, αποκάλυψαν ότι οι αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν έναν προσεκτικό δράστη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα φορούσε χειρουργικά γάντια για να μην αφήσει ίχνη.
Ωστόσο, φίλη της 69χρονης σημείωσε ότι κάποιος από το περιβάλλον της ήθελε να τη «βγάλει από τη μέση».
«Ο δράστης είναι σίγουρα μέσα από το περιβάλλον της. Σίγουρα! Έβαλε τα άτομα για να τη βγάλουν από τη μέση και γι’ αυτό δεν πάρθηκαν ούτε το κινητό της ούτε τα λεφτά από την τσάντα της, για να μη δώσουν στοιχεία ότι ήταν κλοπή. Σίγουρα ήταν κάποιος που τη γνώριζε. Της έλεγα “μη λες ότι πούλησες το σπίτι σου, έχεις κάποια χρήματα, μην τα λες οπουδήποτε γιατί όλος ο κόσμος δεν είναι ο ίδιος”», συμπληρώνει το ίδιο πρόσωπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση