GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διακοπές του Ολυμπιακού και ο... εκνευρισμός για την καθυστέρηση

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς η σεζόν δεν έκλεισε καλά λόγω ...


Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς η σεζόν δεν έκλεισε καλά λόγω της ήττας με 2-1 από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζεται στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα, διότι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν και τον δεύτερο εγχώριο τίτλο. Παράλληλα, υπάρχει εκνευρισμός. Αφενός, λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν και κάτω από τις οποίες διεξήχθη το ματς.

Δηλαδή, το ότι οι Πειραιώτες έδωσαν ένα τόσο δύσκολο (όπως αποδείχθηκε και από το αποτέλεσμα) και σημαντικό ματς, όντας χωρίς επίσημο παιχνίδι για έναν μήνα περίπου. Άλλωστε, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και ο Μάρκο Σίλβα αμέσως μετά το τέλος το παιχνιδιού.

Παράλληλα, είναι εκνευρισμένοι στον Ολυμπιακό, επειδή υπό νορμάλ συνθήκες θα είχαν ξεκινήσει εδώ και ημέρες οι διακοπές των ποδοσφαιριστών.

Και τώρα διακοπές

Από το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2015-16 με τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου και πλέον οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» είναι σε διακοπές. Πάντως, δεν θα ξεκουραστούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως συνέβαινε τις άλλες χρονιές. Στις 20 Ιουνίου θα συγκεντρωθούν και πάλι στου Ρέντη και τρία 24ωρα περίπου μετά θα αναχωρήσουν για την Αυστρία. Οι Ιντέγε, Κασάμι, Ντα Κόστα και Ντουρμάζ έφυγε από το ΟΑΚΑ με ταξί ώστε να πετάξουν για τις πατρίδες τους για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση