GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τον τραυματισμό της Σ. Παπαδόγιαννη και του Β. Μακρίδη

Λαϊκή Ενότητα Βάρβαρη κυβερνητική επιχείρηση βίας & αίματος από τα ΜΑΤ. Τραυμάτισαν τη Σόφη Παπαδόγιαννη και τον Βασίλη Μακρίδη πο...

Λαϊκή Ενότητα

Βάρβαρη κυβερνητική επιχείρηση βίας & αίματος από τα ΜΑΤ.
Τραυμάτισαν τη Σόφη Παπαδόγιαννη και τον Βασίλη Μακρίδη που νοσηλεύονται στο ΚΑΤ.
H παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα, τρομοκρατημένη από την οργισμένη ειρηνική κοσμοπλημμύρα του Συντάγματος, εξαπέλυσε τα ΜΑΤ σε μια πρωτοφανή σε βαρβαρότητα τρομοκρατική επιχείρηση βίας και αίματος ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές.
Τα ΜΑΤ, χτυπώντας αδιάκριτα στο ψαχνό και εξαπολύοντας δακρυγόνα και βομβίδες στο ειρηνικό πλήθος, χτύπησαν με δακρυγόνο στο κεφάλι την Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε, η οποία αιμόφυρτη οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.
Χτύπησαν και τραυμάτισαν, επίσης, τον Βασίλη Μακρίδη, στέλεχος της ΛΑ.Ε, που νοσηλεύεται και αυτός στο ΚΑΤ. Τραυμάτισαν, ακόμα, με εγκαύματα δυο νέους της ΛΑ.Ε και πολλούς/ες άλλους/ες πολίτες αγωνιστές/τριες.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της βίας, η οποία επαναφέρει σκοτεινές εποχές και ζητάμε την άμεση παραίτησή της και την άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος.
Οι μέρες της κυβέρνησης των ΜΑΤ, της βίας και της μνημονιακής βαρβαρότητας είναι μετρημένες, όπως είναι λίγα τα ψωμιά και του μνημονιακού μπλοκ.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
8/5/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση