GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή η δυτική εσωτερική περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης

Κλειστή είναι από το πρωί η δυτική εσωτερική περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης στο ρεύμα πορείας προς τα δυτικά και στη συμβολή της ...


Κλειστή είναι από το πρωί η δυτική εσωτερική περιφερειακή οδός της Θεσσαλονίκης στο ρεύμα πορείας προς τα δυτικά και στη συμβολή της με την οδό Μακρυγιάννη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου, λόγω εργασιών για τη βελτίωση και την αναβάθμιση της οδού.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 7.30 το απόγευμα και μέχρι τότε τα οχήματα εκτρέπονται προς την προέκταση της οδού Μακρυγιάννη.

Από τις 12.00 το μεσημέρι θα κλείσει και το ρεύμα προς τα ανατολικά λόγω του 20ού λαϊκού αγώνα δρόμου στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Τα οχήματα θα εκτρέπονται και πάλι από τη συμβολή της περιφερειακής με την οδό Μακρυγιάννη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου.

Κλειστή για τα οχήματα θα είναι σήμερα και η λεωφόρος Νίκης. Όπως ανακοινώθηκε, θα λειτουργήσει ως πεζόδρομος από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα και από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση