GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα

Το μήνυμα αισιοδοξίας ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω της τα δύσκολα και περνάει σε μια καινούργια εποχή, με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για...


Το μήνυμα αισιοδοξίας ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω της τα δύσκολα και περνάει σε μια καινούργια εποχή, με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και το λαό, αλλά και με τις αξίες της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, έστειλε ο πρωθυπουργός από τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας».
«Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα που σηματοδοτεί και το πέρασμα σε μια καινούργια εποχή, με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και με αισιοδοξία αλλά και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό, πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες. Την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες. Καλή δύναμη και αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται» δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.
Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο αντάλλαξαν ευχές και τήρησαν το έθιμο της Λαμπρής τσουγκρίζοντας κόκκινα αυγά με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος παρακολούθησαν το σούβλισμα του οβελία στο κατάστρωμα συνομίλησαν με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και ναύτες, ενώ επισκέφθηκαν και τη γέφυρα και το κέντρο επιχειρήσεων του πλοίου όπου ενημερώθηκαν από τον κυβερνήτη. Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον κυβερνήτη του πλοίου, το οποίο βρισκόταν εν πλω σε αποστολή.
Ο πρωθυπουργός εξήρε την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων που διαφυλάττουν την εθνική ακεραιότητα ως «κόρη οφθαλμού».

1 σχόλιο

  1. ΝΑΥΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ,, τους ειπε?
    -----------------------------------------------------------
    Έβαλε βύσμα για να γίνει ναύτης:

    O Αλέξης Τσίπρας έβαλε βύσμα για να μην υπηρετήσει εκεί που προβλεπόταν από τη μαμά πατρίδα.
    Την άνοιξη του 2003, του ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστεί στο Στρατό Ξηράς. Ο 29χρονος Αλέξης έβαλε μέσον στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κατάφερε να μεταταχθεί στο Πολεμικό Ναυτικό.
    Όταν ήρθε η ώρα της μετάθεσης, μπήκαν και πάλι τα μεγάλα μέσα και ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε στη διοίκηση του ΓΕΝ, στην… ακριτική λεωφόρο Μεσογείων.
    Καθημερινά βρισκόταν στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
    Την άνοιξη του 2004, χρησιμοποίησε νόμο που έλεγε ότι, εάν είσαι στο Στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά τον εκλογικό αγώνα.
    Έτσι, απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και ξαναγύρισε μετά τις εκλογές στις τάξεις του Ναυτικού. Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά 3 μήνες, οπότε εκεί που χρωστούσε 6 μήνες, υπηρέτησε τους μισούς.


    ΣΧΟΛΙΟ: Έκπληξη πρώτου μεγέθους η παρουσία του ‘’ναύτη’’ Αλέξη Τσίπρα ,σε χώρο που θα ΕΠΡΕΠΕ να είχε υπηρετήσει τη θητεία του.
    ===================================

    Ευκαιρία ,φαίνεται, σκέφτηκε ο Βαγγέλης και Πάνος να ΔΟΥΝ ! από κοντά τι κάνουν τα παιδιά της Ελλάδας, την ώρα που οι ίδιοι ‘’ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΑΝ’’ από το καθήκον.

    Φαίνεται και ο Λάκης, και ο Μάκης και τόσοι δεξιόπλουτοι ‘’αριστεροί’’ δεν αρέσκονται στην προσφορά για την πατρίδα.
    Προτιμούν το γλείψιμο … τη ρουφιανιά και τα σσσσσοκολατάκια στα κότερα.

    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ…???
    =====================================================
    Με Βaybook γεμάτο άδειες: Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, συμβαίνει το εξής παράδοξο. Ενώ, γράφεται ότι εκπλήρωσε κανονικά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, μετά, όπως ισχυρίζεται, τις σπουδές του Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Λυών και της Ελβετίας, είναι ο πολιτικός αρχηγός που έχει πάρει τις περισσότερες άδειες, αν και δεν μπορεί να τον θεωρήσει κανείς βύσμα.
    ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ…???
    Που λοιπόν και πότε, υπηρέτησε ο Πάνος Καμμένος στο στρατό?
    Τι ..ιερό ‘’απόρρητο’’ μυστικό μας στερεί τη χαρά να μάθουμε κι εμείς τι προσέφερε ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ! ο Πάνος στην πατρίδα μας?
    Πόσους μήνες υπηρέτησε και ποια ‘’η ειδικότης κτηθείσα εν στρατεύματι’’ ???
    Και επειδή ο Πάνος είναι.. ευαίσθητος με τα προσωπικά δεδομένα των ‘’άλλων’’, μήπως υπάρχει κάποιος να μας ενημερώσει , που υπηρέτησε ο Πάνος ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ !!! τη θητεία του? Κάποιος που τον είδε φαντάρο? Κάποια φωτογραφία , κάποιο άλλο στοιχείο??? Η….????????
    Ρε παιδιά ΚΑΝΕΙΣ (;) !!! δεν είδε τον Πάνο φαντάρο ?
    Κανείς δεν συνυπηρέτησε μαζί του ???
    Κανείς δημοσιογράφος δεν είχε και δεν ΕΧΕΙ(;) την περιέργεια να μάθουμε και εμείς τι προσέφερε ο Πάνος στην Πατρίδα?
    Τέτοια ΣΙΩΠΗ μοιάζει με ..καΜένη γή.

    ΝΒράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση