GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ! ΠΟΙΟΝ συνταξιούχο συνεργάτη του Καραμανλή πάει για υπουργό ο Τσίπρας...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.   Εκτός από τους πρώην ΠΑΣΟΚους, ανοίγματα κάνει ο Αλ. Τσίπρας και σε δεξιούς για τον ανασχηματισμό. Μετά τ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Εκτός από τους πρώην ΠΑΣΟΚους, ανοίγματα κάνει ο Αλ. Τσίπρας και σε δεξιούς για τον ανασχηματισμό. Μετά την περίπτωση του Χρ. Ζώη που προσπαθεί να τον επιβάλει ο Πρ. Παυλόπουλος, .έρχονται στο φως πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε και με τον πρώην υπουργό Παιδείας της ΝΔ, που όμως έχει "συνταξιοδοτηθεί" πολιτικά,  Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο προκειμένου να μπει κι αυτός στην κυβέρνηση.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος ανήκει στους καραμανλικούς της ΝΔ, έχοντας διατελέσει συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού έως το 2009. Στη συνέχεια έγινε διευθυντής στο Πολιτικό Γραφείο του Αντ. Σαμαρά, βουλευτής και υπουργός αλλά στις τελευταίες εκλογές δεν μπόρεσε να βγει βουλευτής αν και είχε την στήριξη του Ολυμπιακού στην Α' Πειραιά...


1 σχόλιο

  1. ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΡΙΖΑ...

    11/05/2015

    Ήταν κάποτε ένα αντιμνημονιακό κόμμα.

    Ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

    Ένα κόμμα που θα διέγραφε το παράνομο, επαχθές και επονείδιστο χρέος.

    Ένα κόμμα που θα καταργούσε αμέσως, με ένα και μόνο άρθρο, το μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις.

    Ένα κόμμα που θα ξαπόστελνε στον αγύριστο τρόϊκα, τεχνικά κλιμάκια και όλους τους διεθνείς τοκογλύφους και νταραβεριτζήδες που ρουφούν το αίμα του λαού και έχουν μετατρέψει τη χώρα σε αποικία χρέους.

    Ένα κόμμα που δεν θα παραχωρούσε στους ιδιώτες λιμάνια, αεροδρόμια, ορυχεία, δημόσιες εκτάσεις-φιλέτα και θα ακύρωνε προηγούμενες συμφωνίες που αφορούσαν τα "ασημικά" της χώρας.

    Ένα κόμμα που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και θα μείωνε τη φορολογία.

    Ένα κόμμα που θα επανέφερε τους μισθούς και τις συντάξεις σε αξιοπρεπή επίπεδα, θα αποκαθιστούσε τις αδικίες και θα αντιμετώπιζε αποτελεσματικά την ανεργία.

    Ένα κόμμα, που με λάβαρο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, διακήρυττε ότι θα διαθέσει πολλά δις για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση. Ένα κόμμα που θα καταργούσε τη λιτότητα και θα άλλαζε τη νεοφιλελεύθερη Ευρώπη.

    Ένα κόμμα που αποκαλούσε την Μέρκελ "ύαινα" και το ΔΝΤ "δούρειο ίππο".

    Ένα κόμμα που θα βαρούσε το νταούλι και οι αγορές θα χόρευαν πεντοζάλη.

    Ένα κόμμα που θα κατέφευγε σε εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης.

    Ένα κόμμα που ανάμεσα στο συμβιβασμό και τη ρήξη θα διάλεγε τη ρήξη.

    Ένα κόμμα που σχεδόν σε κάθε πρότασή του υπήρχαν όροι όπως καπιταλισμός-καζίνο, ιμπεριαλισμός, σοσιαλισμός.

    Ένα κόμμα που θα έφερνε την ελπίδα και το χαμόγελο.

    ΟΜΩΣ, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....

    Πώς να δεχτεί ΞΑΝΑ ο λαός μας,
    ότι οι ηγεσίες της ‘’αριστεράς’’ μια ζωή, ήταν πουλημένες στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως με ΝΤΡΟΠΗ καταγράφει ο έντιμος και αφανής ιστορικός της εθνικής μας παρακαταθήκης?
    *Πόσες χιλιάδες ζωές χαμένες, πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες για να ‘’γίνει πρόεδρος’’ ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής μας.
    *5.000 αυτοκτονίες, πέντε χιλιάδες νεκροί κάτω από την αδίστακτη εκτέλεση εντολών του εντολοδόχου Καραμανλή, του λεγόμενου αναίσθητου γενοκτόνου μιας ολόκληρης γενιάς των ελπιδοφόρων νέων μας?
    *Πως μπορούν και κοιμούνται, πως μπορούν και χαμογελούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, που μας διέλυσαν και μας ξεπούλησαν κυριολεκτικά στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους ?
    *Πως μπορεί όμως αυτός ο λαός να κάνει υπομονή, να κλείνει τα μάτια και να δέχεται κατά πρόσωπο αυτή την άθλια και προκλητική ΑΤΙΜΙΑ εις βάρος του?
    *Πολλά μπορεί ίσως, αλλά τον Πάκη Πρόεδρο, δεν το δέχεται με τίποτα.
    Κοιτά ειρωνικά και βουρκωμένος φτύνει ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση