GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχαν μπει σε σούπερ μάρκετ με ριφιφί αλλά η δράση τους έληξε άδοξα

Την εξάρθρωση σπείρας, τα μέλη της οποίας διέρρηξαν -με τη μέθοδο του ριφιφί- δύο σούπερ μάρκετ στη δυτική Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η ΕΛ...


Την εξάρθρωση σπείρας, τα μέλη της οποίας διέρρηξαν -με τη μέθοδο του ριφιφί- δύο σούπερ μάρκετ στη δυτική Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Όπως έγινε γνωστό, ως μέλη της ταυτοποιήθηκαν πέντε Ρουμάνοι, ανάμεσα στους οποίους 28χρονος προσωρινά κρατούμενος σε φυλακές της χώρας μας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση - συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Από την έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι ως δράστες, τον Απρίλιο και τον Μάιο του περυσινού έτους, «τρύπωσαν» στα σούπερ μάρκετ -«στόχους» από τις στέγες των επιχειρήσεων, όπου αναρριχήθηκαν.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, αφού έκοψαν μεταλλικά κομμάτια από τις οροφές κατέβηκαν στο εσωτερικό των καταστημάτων και, στη συνέχεια, με τη χρήση διαρρηκτών εργαλείων άνοιξαν τρύπες στα γραφεία, όπου φυλάσσονταν τα χρηματοκιβώτια, τα οποία και διέρρηξαν αρπάζοντας χρήματα, όπως επίσης ηλεκτρονικές συσκευές.
Σημειώνεται ότι τα φερόμενα ως μέλη της σπείρας έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ η σε βάρος τους δικογραφία απεστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση