GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων δεν είναι μνημονιακό κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

«Έχω μία πληροφορία την οποία οφείλω να μεταφέρω στο κοινοβούλιο. Μία πληροφορία που με ανησυχεί πάρα πολύ. Σε ότι αφορά τον “κόφτη” και ...


«Έχω μία πληροφορία την οποία οφείλω να μεταφέρω στο κοινοβούλιο. Μία πληροφορία που με ανησυχεί πάρα πολύ. Σε ότι αφορά τον “κόφτη” και το Ταμείο, το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι συνέταξαν το κείμενο και η Ελλάδα δεν άλλαξε ούτε ένα “ν”», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

«Αυτό αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει. Σημαίνει ότι δόθηκε ένα κείμενο, πίσω από την άποψη ότι υπάρχει αναξιοπιστία στην Ελλάδα και είπαν: “όταν εκτροχιάζονται οι στόχοι θα κόβουμε από κάποιους κωδικούς χρήματα ή θα πουλάμε τη γη και τη δημόσια περιουσία”», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τόνισε ότι σε περίπτωση που το βράδυ ψηφιστούν τα συγκεκριμένα μέτρα «αυτή η βουλή θα έχει εγκληματήσει. Θα έχει παραχωρήσει την εθνική περιουσία».  

Στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΚΚΕ ξεκαθάρισε ότι «η Ένωση Κεντρώων δεν είναι μνημονιακό κόμμα» και πρόσθεσε ότι από το 2009 το κόμμα του υποστήριζε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε εξαλείψει τις παθογένειες της.

Τέλος ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επανέλαβε τη θέση του για οικουμενική κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή την οικουμενική την εμποδίζουν έξι θερμοκέφαλοι από την Νέα Δημοκρατία και άλλοι έξι θερμοκέφαλοι στον ΣΥΡΙΖΑ».  

 

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση