GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατερίνα Καραβάτου: Η έξοδος από το μαιευτήριο και το φιλί στον Κρατερό

Η Κατερίνα Καραβάτου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο "Ιασώ". Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, μίλησα...


Η Κατερίνα Καραβάτου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο "Ιασώ".
Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «NaMaSte».


Αρχικά, η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης επεσήμανε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα!».
Στη συνέχεια, η Κατερίνα αποκάλυψε πως ο Κρατερός έκλαιγε από συγκίνηση όταν πρωτοείδε τον μπέμπη, και κατόπιν τόνισε για τον νεογέννητο γιο τους:
«Είναι πασιφανές ότι το παιδάκι μοιάζει σε εμένα. Είναι φτυστό. Έχει τα χρώματά μου...».
Όσο για το όνομα που θα πάρει το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ο Κρατερός επεσήμανε πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, όμως επιβεβαίωσε, πως θα έχει δύο ονόματα. Το ένα θα είναι σίγουρα Γιάννης (του μπαμπά της Κατερίνας), ενώ το άλλο θα είναι αρχαιοελληνικό, όπως της μικρής Αέλιας.
Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα γέννησε στις 11 Μαΐου, το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι που σκόρπισε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση