GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάκης, η παρεξήγηση και η ...προσθετική οδόντων!

George J. Prokopakis Η παρεξήγηση των κύκλων Πάκη Θυμάστε τον άλλο λαμπρύναντα τον θεσμό του πουτουδού Κύριο Σαρτζετάκη (το πέτυχα το κε...

George J. Prokopakis

Η παρεξήγηση των κύκλων Πάκη
Θυμάστε τον άλλο λαμπρύναντα τον θεσμό του πουτουδού Κύριο Σαρτζετάκη (το πέτυχα το κεφαλαίο, πρόεδρε;): ο πρώτος αντιστασιακός της Χούντας! Αυτό θυμήθηκαν οι κύκλοι του προέδρου κι είπαν να πουν κι αυτοί μια μαλακία για να περάσει η ώρα.

Αγωνιστής υπέρ του ΝΑΙ η γλάστρα του Καραμανλή! Το γιουσουφάκι του προεδρικού (κι αυτός παλιός αριστερός - μας έχει ζαλίσει τα ούμπαλα με τα τηλέφωνα για την πραγματική στάση του θεσμικού άρχοντα, νισάφι πια) έπεσε θύμα παρεξήγησης. Του είπαν πως στο ΝΑΙ ήταν ένας ασπρομάλλης κύριος. Αμέσως κατάλαβε "ο Πάκης". Δεν του είπαν όμως πως στο ΝΑΙ ο κύριος (με μικρό, πρόεδρε!) είναι μεν ασπρομάλλης, αλλά κάνει ντεκαπάζ στο κομμωτήριο του Ηλία στον Ερυθρό Σταυρό - άρα δεν είναι ο Πάκης, ο οποίος είναι γνήσιος σε όλα. Άσε που δεν έχει κάνει προσθετική οδόντων. Στην καμπάνια του ΝΑΙ μετέσχον πολλοί ορθοδοντικοί, είναι αλήθεια. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως όποιος έχει κάνει προσθετική είναι και ο πρώτος Νενέκος (σωστά τα γράφω, πρόεδρε; είσαι και από την Καλαμάτα - ξέρεις).

Πλάκα, πλάκα η ανάγκη του συντρόφου του Τσίπρα να δηλώσει Μενουμευρώπης δείχνει πώς οι παλιές καραβάνες της πολιτικής κρατάνε τις πισινές τους. Θες να καταρρεύσει ο εθνικοσοσιαλισμός των τσιπροκαμμένων και να βρεθεί κοτζάμ πρόεδρος με άλλο πρωθυπουργό; Παυλοπουλιές στον Παυλόπουλο δεν γίνονται τώρα!

3 σχόλια

  1. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΡΟΛΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ !

    ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ???

    Είμαστε λαός τελικά, αφελής και κουτοπόνηρος. Ένας λαός που μυρίζει ακόμη ‘’προζύμι’’ και δεν έχει μπει στο φούρνο της κοινωνικής και ιδεολογικής αποκρυστάλλωσης. Είμαστε ακόμα, ένας λαός ‘’σαρδέλες’’ που προ του κινδύνου, κρυβόμαστε η μία πίσω από την άλλη, μέχρι κάποιος θηρευτής να φάει μέχρι να χορτάσει, έχοντας σχεδόν αδειάσει το κοπάδι, αρκεί να γλιτώσουμε εμείς..

    *Ένας λαό που θυμάται μόνο όσα δεν τον ‘’ενοχλούν’’ ατομικά, και πέφτει εύκολα στην παγίδα ή στο λάκκο, που επί τέσσερα χρόνια σκάβει για τους επίορκους και άχρηστους πολιτικούς που ο ΙΔΙΟΣ ψηφίζει, αν και η επιλογή ανήκει στους επικυρίαρχους.

    *Πήγε ο Αλέκος με το τζίν,
    στη γιορτή της δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο για να μας ‘’δείξει’’ ότι είναι ..μεγάλος. Προσέβαλε θεσμούς και πρόσωπα, προκειμένου να ικανοποιήσει την δίψα των κενόδοξων και απατηλών ηχοληπτών του περίγυρου της κομματικής του άγνοιας και ανικανότητας.

    Έδωσε ο Καμένος εντελώς ,
    το ‘’non paper’’ στον πρόεδρο της δημοκρατίας και ύστερα το διέψευσε προσπαθώντας να ‘’αποδείξει’’ πόσο ηλίθιος και πόσο πολιτικό γαϊδούρι, είναι αφού μπορεί να ‘’κτυπήσει’’ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ‘’άμα λάχει ναούμε’’?

    *Μας ‘’έφταιγε’’ ο Κάρολος Παπούλιας, που άκουσε τα μύρια όσα από ερυθρές και μαύρες ταξιαρχίες της απάτης, της διαπλοκής και των εμφυλιακών καταλοίπων.

    *Μας έφταιγε ο Κάρολος Παπούλιας, γιατί ΠΟΤΕ του δεν προσέβαλε και ποτέ του δεν έδωσε δικαίωμα σε κανένα. Ήταν ένας απλός πρόεδρος χωρίς φανφάρες και ‘’πιρτσίνια’’. Λογικός , ήρεμος, χαμογελαστός, είχε πάντα μια καλή κουβέντα και μια σοβαρή συμβουλή για τον καθένα.

    *Έτσι λοιπόν, χωρίς να φταίει σε τίποτα, σήκωσε κι αυτός ο ήρεμος πατριώτης, ένα μεγάλο βάρος , χωρίς κανένα λόγο, της εγκληματικής –δολοφονικής Καραμανλικής απόπειρας για μια νέα γενοκτονία ‘’ Νέας Σμύρνης’’ .

    *Έφταιγε ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας για τις εγκληματικές ενέργειες της Καραμανλίτικης συμμορίας των ΚαΜένων, των Βλαμμένων και των πουλημένων.

    *Λασπώνουμε θεσμούς και πρόσωπα , πιστεύοντας ότι ‘’ανεβαίνουμε’’ στα μάτια των Ελλήνων και των ξένων που μας κοιτούν είτε με λύπη, περιέργεια ή και περιφρόνηση?
    *Ωριμάσαμε στην βρωμιά , στη συκοφαντία, στην καταστροφή και αντί να κάνουμε μια ‘’κάθαρση’’ ή και μια εκκαθάριση, ψηφίσαμε και επιλέξαμε τους θύτες μας ως αυριανούς σωτήρες μας.

    *Βάλαμε στη θέση του Προέδρου, το πιο απεχθές, το πιο εμπαθές, το πιο κομματικά άρρωστο πρόσωπο, τον χειρότερο Έλληνα πολιτικό , τον πιο αποτυχημένο εκφραστή της νεοελληνικής φιλοσοφίας και παρουσίας.
    *Βάλαμε σαν πρόεδρο δημοκρατίας το ‘’ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ’’ της πολιτικής και της ηθικής μας ντομπροσύνης.
    ΝΒράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Πάμε στην Ευρώπη αιτώντας και επαιτώντας χρήματα για να ‘’βγάλουμε’’ τη χρονιά μας, ώστε να μην πεινάσουμε και νομίζουμε ότι οι …κουτόφραγκοι δεν ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει και τι λέμε για αυτούς?.
    *Πάμε αιτώντας και επαιτώντας άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις για να μη βουλιάξουμε εντελώς, αφού το χρέος μας είναι ..αμέτρητο και απειλούμε και προειδοποιούμε ενώ αυτοί μας ακούν και …ξύνονται.
    *Πάμε έχοντας δημιουργήσει στο εσωτερικό μας μία ΑΘΛΙΑ προβοκατόρικη και εμφύλια ‘’έφεση’’, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά στρώματα.
    * Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι, όπως χθές ο Σαμαράς, έχουν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της κατάληψης της εξουσίας ‘’ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ’’ όποτε θέλουμε και χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν.
    ** Ποιος εγγυάται στον κ. Τσίπρα ,ότι ‘’αύριο’’, ο κύκλος της ..εξουσίας δεν θα στραφεί εναντίον του, αφού είτε πετύχει κάτι, είτε και πιο πιθανό αποτύχει όπως ο Σαμαράς, θα έχει σαν αποτέλεσμα να υποστεί και να δρέψει τους καρπούς των όσων έσπειρε τόσα χρόνια?
    *ΑΡΑ !!! με λίγα λόγια και η απόπειρα ‘’σωτηρίας’’ μέσω Τσίπρα ,
    είναι καμένη, όπως Καμμένος είναι και ο ακροδεξιός συνεργάτης του που είναι τόσο πολιτικά και πνευματικά ΚΑΜΕΝΟΣ! ώστε η παρουσία του και μόνο δίπλα στον Τσίπρα και στο..Λαφαζάνη, να αποτελεί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ αποτυχίας και διάσπασης.
    *Ο Καμένος εντελώς, δεν μπορεί να συνεργαστεί ούτε με το..σώβρακό του, θα συνεργαστεί με τους αριστερούς ‘’προτεστάντες’’ της αντιχριστιανικής πεποίθησης και έκφρασης?
    ΝΒράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ(ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ

    Ποια είναι η αλήθεια για την δημιουργία και παρουσία της χρυσής αυγής μετά το 2009;
    Η αλήθεια, απλή καθαρή και αναντίρρητη παρουσιάζεται σήμερα για να συντρίψει τους ‘’φονιάδες της δημοκρατίας’’.
    Η παρουσία της χρυσής αυγής, στη πολιτική ζωή των Ελλήνων, ήταν πάντα ένα ουδέτερο φαινόμενο, που δεν προβλημάτισε ποτέ κανένα. Η σύγκρουση δύο φιλόδοξων και κενόδοξων μελών της δεξιάς, υπήρχε ο καταλύτης για την οργάνωση και παρουσία της χρυσής αυγής.
    Όπως είναι γνωστό με το γνωστό νόμο των προσλήψεων του Παυλόπουλου, η μπλέ κάρτα έσπειρε και διέφθειρε την δημόσια διοίκηση και ειδικά τα σώματα ασφαλείας. Με το νόμο Παυλόπουλου, και την άκρατη κενοδοξία του, μπήκαν στην ΕΛΑΣ όλα τα γνωστά φασιστογενή της Ελλάδας. Επί πέντε χρόνια οι υπηρεσίας ασφαλείας ‘’ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ’’ από φασιστοειδή.
    Έτσι οι μισοί σχεδόν οργανωμένοι φασιστογενείς απόγονοι του χίτικου παρελθόντος μπήκαν από το παράθυρο του Παυλόπουλου στην Ελληνική Αστυνομία και στις υπηρεσίες ασφαλείας. Οι υπόλοιποι παρέμειναν ελεύθεροι σκοπευτές και κυνηγοί της νύχτας. Έτσι το οργανωμένο έγκλημα μπήκε και κατέλαβε τις πιο καίριες θέσεις.
    Κανένας εγκληματίας της χρυσής αυλής δεν συνελήφθη και κανείς τελικά δεν τιμωρήθηκε. Έτσι δεν άργησε το φίδι να γεννά τα αυγά του σε ασφαλείς χώρους προστασίας και καθοδήγησης.
    Ο κενόδοξος υπουργός της φαυλότητας, ‘’ετοιμαζόταν’’ για τη διαδοχή του μπουχέσα , όταν αυτός αποφάσιζε να πάει στην Προεδρία.
    Η χρυσή αυλή εκκολάφθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ και άφοβα μέσα στις υπηρεσίες ασφαλείας του φαυλοπουλικού παρακράτους.
    «Συγκάλυπταν δήθεν την ανεργία με κατασπατάληση των τελευταίων ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς.
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος ..οικονομολόγος δεν «είδες» ..τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» ..πρωθυπουργό;
    Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
    Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
    Το κύμα των διορισμών:
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
    Έτσι οι Προκοπο-Στυλιανίδηδες ετοίμαζαν το’’στρατό’’ τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση