GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τουρκικές προκλήσεις και ο διάλογος του Πρωθυπουργού με τους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα την ώρα που ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και υπουργός Εθνικής Άμυνας , Πάνος Καμ...


Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα την ώρα που ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και υπουργός Εθνικής Άμυνας , Πάνος Καμμένος, βρίσκονταν στην φρεγάτα «ΑΝΔΡΙΑΣ».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη φρεγάτα, δύο τουρκικές ακταιωροί μπαινοέβγαιναν στα ελληνικά ύδατα κοντά στις Οινούσσες.

«Είστε μακριά από τις οικογένειές σας για να υπηρετήσετε το καθήκον σας, αλλά ταυτόχρονα να κρατάτε ως κόρη οφθαλμού, να διαφυλάσσετε την εθνική μας κυριαρχία», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στα μέλη του πληρώματος.

«Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό από τα ελληνικά χωρικά ύδατα ή τους ελληνικούς αιθέρες», σημείωσε με τη σειρά του ο Πάνος Καμμένος, στέλνοντας ένα μήνυμα αποφασιστικότητας, με αφορμή τις πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τους ένστολους και έψησε μαζί τους τον οβελία πάνω στην φρεγάτα.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση