GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φως στο θανάσιμο αυτοτραυματισμό του αστυνομικού

Αυτοκτονία, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο κτίριο της Τροχαίας Αθηνών με θύμα έναν 31...


Αυτοκτονία, είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο κτίριο της Τροχαίας Αθηνών με θύμα έναν 31χρονο αστυνομικό.

Ο αστυνομικός νοσηλευόταν από χθες το απόγευμα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για αστυνόμο Α’, ηλικίας 31 ετών, πατέρα ενός μικρού παιδιού, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του, όπου βρισκόταν με πολιτική περιβολή, στον 3ο όροφο της Τροχαίας, στην οδό Δηληγιάννη.

Ο αστυνόμος κάλεσε στο γραφείο του αρχιφύλακα με τον οποίον υπηρετούν στην ίδια υπηρεσία, και του ζήτησε να δει το όπλο του. Αυτός του το έδωσε και ο 31χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο.

Ο αρχιφύλακας που έδωσε το όπλο στον 31χρονο αστυνομικό, έχει υποστεί ισχυρό σοκ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση