GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ξεπερνάει κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας

«Η κυβέρνηση ξεπερνάει κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας» τονίζει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι «μεθο...


«Η κυβέρνηση ξεπερνάει κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας» τονίζει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι «μεθοδεύει την ψήφιση του αντιλαϊκού πακέτου ασφαλιστικού-φορολογικού και ό,τι επιπλέον έχει συμφωνήσει με το κουαρτέτο, αιφνιδιαστικά, μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Κουτσούμπας καλεί σε παλλαϊκό ξεσηκωμό «από σήμερα και κάθε μέρα, με άμεση κορύφωση αυτό το Σαββατοκύριακο, που οι κυβερνητικοί βουλευτές σχεδιάζουν να ψηφίσουν το νόμο-λαιμητόμο».

«Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη αυτή και στους δρόμους και μέσα στη βουλή μέχρι την οριστική ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για να γίνει ο ελληνικός λαός πραγματικός νοικοκύρης στον τόπο του και να γκρεμίσει στα Τάρταρα της Ιστορίας όλους τους σφαγείς των δικαιωμάτων του» καταλήγει ο ΓΓ του ΚΚΕ.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κουτσούμπα:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τρέμει τη λαϊκή οργή κι αγανάκτηση. Ξεπερνάει πλέον κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας. Μεθοδεύει τη ψήφιση του αντιλαϊκού πακέτου ασφαλιστικού-φορολογικού και ό,τι επιπλέον έχει συμφωνήσει με το κουαρτέτο, αιφνιδιαστικά, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για ενέργεια απροκάλυπτου αυταρχισμού, εχθρότητας, απέναντι στο εργατικό λαϊκό κίνημα ολόπλευρης στήριξης στη μεγαλοεργοδοσία. Απόδειξη ότι κάθε τέτοια κυβέρνηση, όπως κι αν εμφανίζεται, υλοποιεί αντιλαϊκές πολιτικές και καταφεύγει σε πράξεις που στόχο έχουν τη χειραγώγηση του κινήματος, του λαού μας.

Αποδεικνύει επίσης ότι η ανάκαμψη, η ρύθμιση του χρέους, το νέο success story, αλά Τσίπρα αυτή τη φορά, κι όσα άλλα υπόσχεται η κυβέρνηση για να χρυσώσει το χάπι των αντιλαϊκών συμφωνιών που υπογράφει με τα κοράκια - θεσμούς, έχουν ως προϋπόθεση μόνο νέα βάρβαρα μέτρα για το λαό, χωρίς καμία ημερομηνία λήξης.    

Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν πιστεύει ότι με κουτοπονηριές θα αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στα μέτρα – λαιμητόμο που προωθεί.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να δώσουν αγωνιστική, περήφανη απάντηση, συμμετέχοντας μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, βάζοντας στο στόχαστρο τους πραγματικούς ενόχους των λαϊκών προβλημάτων: Την ΕΕ, το ΔΝΤ, την ίδια την εξουσία του κεφαλαίου, τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που τους υπηρετούν.

Παλλαϊκός ξεσηκωμός από σήμερα και κάθε μέρα, με άμεση κορύφωση αυτό το Σαββατοκύριακο, που οι κυβερνητικοί βουλευτές σχεδιάζουν να ψηφίσουν το νόμο – λαιμητόμο.

Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη αυτή και στους δρόμους και μέσα στη βουλή μέχρι την οριστική ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για να γίνει ο ελληνικός λαός πραγματικός νοικοκύρης στον τόπο του και να γκρεμίσει στα Τάρταρα της Ιστορίας όλους τους σφαγείς των δικαιωμάτων του.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση