GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την Κρήτη ο άντρας που δε θυμόταν την ταυτότητά του

Με την καθοριστική βοήθεια που προσέφεραν οι μαρτυρίες απλών πολιτών στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus, αλλά και χάρις στις συντονισμέν...


Με την καθοριστική βοήθεια που προσέφεραν οι μαρτυρίες απλών πολιτών στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus, αλλά και χάρις στις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών, ολοκληρώθηκε σήμερα 17 Μαΐου η εξακρίβωση των στοιχείων εικονιζόμενου για τον οποίο είχε σημάνει OMNIBUS ALERT στις 16/05/16.

Πρόκειται για τον (επ) LLAZARI (ον) Mihali του Jani και της Maria, κάτοχο Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς, γεν. 08/11/1993 στο Ηράκλειο Κρήτης, κάτοικο Αγ. Νικολάου Λασιθίου, για την κατάσταση του οποίου έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του.

Ο άντρας εντοπίσθηκε στις 28 Απριλίου στον παραθαλάσσιο οικισμό Σέσι Μαραθώνα Αττικής, επί της οδού Λ. Ραμνούντος, και μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Μαραθώνα. Τελούσε υπό σύγχυση και δεν θυμόταν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση