GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στο Χαλέπι

Άνδρες της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο σε διαμέρισμα στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τζιχαντισ...


Άνδρες της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο σε διαμέρισμα στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τζιχαντιστών.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις Μαροκινοί και ένας Ισπανός που εκτιμάται ότι συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με τη Mirror, οι αρχές εξετάζουν τη σχέση των ατόμων αυτών με τον ISIS και το ενδεχόμενο να έστελναν τζιχαντιστές στη Συρία και το Ιράκ.

 

Τουλάχιστον 19 πολίτες, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα και 80 τραυματίστηκαν όταν αντάρτες βομβάρδισαν περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων στην πόλη του Χαλεπίου, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το Παρατηρητήριο, που διαθέτει μεγάλο δίκτυο ακτιβιστών και ιατρικών πηγών πληροφόρησης σε όλη τη Συρία, διευκρίνισε ότι ο απολογισμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί, καθώς ορισμένοι τραυματίες νοσηλεύονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση