GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλίδο όπως... Τσακ Νόρις: Χτύπησε τον απαγωγέα κι έφυγε!

Λίγες ώρες μετά το τέλος της περιπέτειας του Άλαν Πουλίδο, οι Αρχές στην πολιτεία Ταμαουλίπας του Μεξικού παραχώρησαν συνέντευξη Τύπο...


Λίγες ώρες μετά το τέλος της περιπέτειας του Άλαν Πουλίδο, οι Αρχές στην πολιτεία Ταμαουλίπας του Μεξικού παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, δίνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή του 25χρονου επιθετικού. 

«Το κίνητρο της απαγωγής ήταν οικονομικό. Δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι επρόκειτο για πολύ γνωστό πρόσωπο», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, τονίζοντας: «Οι δράστες ήξεραν ποιος επέβαινε στο αυτοκίνητο στο οποίο έστησαν καρτέρι. Γνώριζαν ότι η οικογένεια του ποδοσφαιριστή είναι εύπορη και θέλησαν να ζητήσουν λύτρα». 

Όπως ανακοινώθηκε, εξάλλου, υπάρχει ήδη ένας συλληφθείς, ο 38χρονος Ντάνιελ Ερνάντες Μοράλες, ο οποίος κατάγεται από τη Βέρακρουζ, ενώ έδωσε στις Αρχές τα ονόματα των συνεργών του! 

Τονίζεται, δε -με το σενάριο να θυμίζει… ταινία δράσης- πως ο Πουλίδο κρατήθηκε σε ένα σπίτι στα βόρεια της Βικτόρια. Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό του έπαιξε το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει μια κλήση σε αριθμό έκτακτης ανάγκης, καθώς οι απαγωγείς του έκαναν, ευτυχώς, το λάθος να αφήσουν εκτεθειμένο το κινητό τηλέφωνο του παίκτη! Αυτός, το άρπαξε και κάλεσε το 066 (προφανώς το αντίστοιχο 100 της δικής μας Άμεσης Δράσης), με δημοσιεύματα, μάλιστα, να αναφέρουν πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού χτύπησε έναν από τους απαγωγείς του και το έσκασε, κάτι που επιβεβαιώθηκε ΚΑΙ από τα λεγόμενα των Αρχών στη συνέντευξη Τύπου!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση