GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια κόντρα Σκουρλέτη – Παππά στη Βουλη

Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής...


Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, όταν ο υπουργός ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή, απάντησε «εσείς οι ίδιοι ενέχεστε σε δολοφονίες σας γνωρίζει καλά ο λαός» στον βουλευτή της ΧΑ ο οποίος είχε έκανε λόγο «για ιδεολογήματα τα οποία στηρίχθηκαν σε εκατομμύρια νεκρούς και στα γκούλακ», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «συντάσσεται με τις δυνάμεις κατοχής των δανειστών».

«Είστε υμνητές της δικτατορίας, υπερασπίζεστε ότι τα κρεματόρια, τις διώξεις και ότι επαχθές έχει υπάρξει στην ιστορία. Εσείς οι ίδιοι ενέχεστε σε δολοφονίες σας γνωρίζει καλά ο λαός» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Σκουρλέτης και τόνισε ότι «αυτές οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της δημοκρατίας».

Ακολούθησαν διαμαρτυρίες και φωνές από τα έδρανα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με τον υπουργό Περιβάλλοντος να απαντά: «Πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο».

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση του προεδρεύοντος Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος ζήτησε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση