GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή δρομολογίου… λόγω έκτακτου περιστατικού

Μία δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε χθες το βράδυ τους επιβάτες του Φαιστός Παλλάς, στην Κρήτη που επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής με πρ...


Μία δυσάρεστη εξέλιξη περίμενε χθες το βράδυ τους επιβάτες του Φαιστός Παλλάς, στην Κρήτη που επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς μία ώρα μετά τον απόπλου από τον Πειραιά, ανακοινώθηκε ότι επιστρέφουν πίσω, λόγω έκτακτου περιστατικού.
Πρόκειται για περιστατικό, εξαιτίας προβλήματος υγείας, που παρουσίασε αγοράκι 2 μηνών, που βρισκόταν με τους γονείς του στο πλοίο. Συγκεκριμένα το μωράκι παρουσίασε έντονους πόνους στην κοιλιά με τους γονείς του να καλούν σε βοήθεια.
Για καλή τους τύχη μέσα στο πλοίο βρισκόταν παιδοχειρούργος, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει το αγοράκι. Αμέσως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο, γι’αυτό και αποφασίστηκε η αλλαγή του δρομολογίου.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση