GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί πρέπει να κοιμόμαστε γυμνοί

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι πιτζάμες που στενεύουν στον ύπνο μπορούν να δημιουργήσουν ερεθισμό και μόλυνση. Μάλιστα, ο κίνδυνος αυ...


Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι πιτζάμες που στενεύουν στον ύπνο μπορούν να δημιουργήσουν ερεθισμό και μόλυνση.
Μάλιστα, ο κίνδυνος αυτός φαίνεται να είναι μεγαλύτερος για τους άντρες απ` ότι είναι για τις γυναίκες αφού κάτι τέτοιο επηρεάζει και την γονιμότητα τους.
Όπως εξηγεί η επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Alyssa Dweck όταν το δέρμα και το σώμα γενικότερα δεν αναπνέει καλά τότε είναι πολύ εύκολο να μαζευτούν βακτήρια σε ευαίσθητα σημεία του σώματος μας.
Η έρευνα έδειξε ακόμα πως ο ύπνος με τις πιτζάμες ενοχλεί ιδιαίτερα και τις γυναίκες σε εμμηνόπαυση που υποφέρουν από τις λεγόμενες εξάψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Που ζεσταίνονται δηλαδή και ιδρώνουν όσο κοιμούνται.
Ο ύπνος χωρίς πιτζάμες είναι επίσης καλό και για έναν ακόμα λόγο, όπως έδειξε η έρευνα. Οι ειδικοί διαπίστωσαν πως όταν το σώμα είναι δροσερό κατά τη διάρκεια του ύπνου παραμένει πιο χαμηλή και η πίεση.
Πηγή: healthview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση